Peter Bos Bouwadvies

Bouwtekeningen

Bouwtekeningen voor verbouw en nieuwbouw van woonhuis tot bedrijfspand, van ontwerp tot bouwtekening.

Heeft u nieuwbouwplannen voor een woning of wilt u een bestaande woning verbouwen, dan kunnen wij daar een plan voor opstellen en de aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning) verzorgen.
De volgorde van werkzaamheden is, om samen met de opdrachtgever de bouwplannen te bespreken en te informeren bij de gemeente of dit past binnen het bestemmingsplan.
Vervolgens wordt er dan een offerte opgesteld, waarin de werkzaamheden staan omschreven die noodzakelijk zijn om de uiteindelijke omgevingsvergunning te verkrijgen.
Na overeenstemming gaan wij aan het werk en wordt er eerst een schetsontwerp gemaakt van de gewenste situatie.
Het schetsontwerp is de basis voor het definitieve plan.
De definitieve bouwtekening bestaat uit tekeningen van de definitieve gevels, plattegronden, doorsneden en constructie details.
Dit wordt samen met de omgevingsvergunningaanvraag ingediend bij de gemeente.
Energie- en sterkteberekeningen worden op verzoek bijgeleverd.
Desgewenst kan een bestek gemaakt worden en is bouwtoezicht tijdens de uitvoering mogelijk.

De wensen van de opdrachtgever, particulier of bouwbedrijf, zijn het uitgangspunt voor het ontwerp en deze worden verwerkt in het plan, zonder afbreuk te doen aan de vormgeving en met een optimale indeling van de ruimte.
Er is jarenlange ervaring met woningbouw, bedrijfspanden, recreatieaccommodaties, en nieuwbouw en verbouw van boerderijen.
Onze kracht is het ontwerpen in een passende stijl, toegankelijk voor iedereen en als basis duurzaam bouwen, van monument tot modern gebouw.

Voorbeelden:
Voorbeeld bouwtekening - Nw-Balinge bestek
Voorbeeld bouwtekening - 2 onder 1 kap Witteveen

Copyrights 2019 | Websworks by TLN Webdesign